Sözleşmeli Yonca Hasadımız Başlamıştır

Amasya DSYB olarak üyelerimizin kaba yem ihtiyacını karşılamak amacıyla yürütmekte olduğumuz “2022 Yılı Sözleşmeli Yonca Ekim” projemiz için hasat işlemlerine başlamış bulunmaktayız.

Bakımı ve onarımları hasat sezonu öncesi yapılmış olan makine ve ekipmanlarımız çalışma alanlarında bünyemizde görev yapan uzmanlaşmış makine operatörlerimiz tarafından kullanılmaktadır. Bu yöntemle yakıt, zaman ve iş gücünden büyük ölçüde tasarruf edilmektedir.

Aynı zamanda proje kapsamında alımı yapılan yonca ve diğer kaba yem ürünlerinde fiyat ve ödeme garantisi verilerek üretim yapan üreticilerimizin de pazarlama sorunu yaşamadan ekonomik gelir elde etmeleri sağlanmaktadır.

Sözleşmeli yonca ekim projemiz kapsamında yıl boyu hasat, biçme, dağıtma, toplama, balyalama ve taşıma işlemleri birliğimiz tarafından yapılmaktadır.

Amacımız, üretim yapan üreticilerimizin işletmelerinin, üretimin artırılmasıyla beraber farklı kaba yem ihtiyaçları karşılanırken, gelecekte bölgemizde kaliteli kaba yem sorununun çözülmesine katkı sağlayabilmektir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”