Amasya DSYB İkmal/Bakım Atölyesi

Amasya DSYB olarak bünyemizde kurulan Ortak Makine Parkı, makine kullanımı sınırlı ,işletme büyüklüğü ve sermaye yetersizliği nedeniyle makine satın alamayan işletmelerin makine ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Ortak Tarım Makine Parkında bulunan Araç Makine Bakım Atölyesi, birliğimizin araçları, tarım makineleri, alet ve ekipmanlarının bakım ve tamiratları, çalışmalarımızın aksamaması açısından kendi bünyemizde çalışan ustalarımız tarafından yapılmaktadır. Bu sayede makine ve alet ekipmanlarımızın uzun ömürlülüğü, zaman ve ekonomi açısından büyük kazanç sağlamaktadır.

Tarım Makine Parkımızdaki atölyemizde torna, gaz altı kaynak, sac kesme makinesi, araç bakım lifti, çalışmalarımızda gereken diğer alet ve ekipmanlar bulunmakta aynı zamanda araçlarımızın bakımları personellerimiz tarafından bu ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

Birliğimizin amacı bünyesinde bulunan 24 adet hizmet aracı, 4 adet traktör ve 35 adet tarımsal makine/ekipmanın arızalarının kendi kadromuzla giderilmesini sağlanarak dışarıdan hizmet satın alımını en aza indirebilmektir.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”