Birliğimize Yazar Ali Ekber YILDIRIM Ziyareti

Ülkemizde tarımsal konularda yazı yazan, önemli yazarlarımızdan birisi olan Ali Ekber YILDIRIM “6. Merzifon Kitap Fuarı”na katılım sağlamış kitap okurlarıyla buluşmuş olup, aynı zamanda birliğimizi ziyaret etmişlerdir.

Birlik Başkanımız Güner ASLAN tarafından karşılanan yazarımız Ali Ekber YILDIRIM, birliğimiz çalışma konularından birisi olan Tarım Makine Parkımızı ziyaret etmiş, makine parkının kuruluş amacı ve makine parkının bölgemizde tarımsal faaliyetlerimize sağladığı faydalar anlatılmıştır.

Aynı zamanda yine birliğimizin gıda firması olan Amesia Gıda’nın yerinde ziyareti, ürünlerimizin incelenmesi, Arı Kadınlar Kooperatifi’nin başarısı, üretime olan katkıları ve aynı zamanda tüketicilerimizin doğal gıdaya ulaşmasında mevcut satış politikalarımızın neler olduğu konuları konuşulmuştur.

Öncelikle tarımsal konuların ve sorunların kamuoyuna duyurulmasında uzun yıllar boyunca çok önemli kitaplar ve makaleler yazan, sorunlarımızı gündeme taşıyan yazarımız Ali Ekber YILDIRIM’a kitap fuarına katılması ve birliğimizi ziyareti için kendisine teşekkürlerimizi sunarız.