Amesia Gıda Yeni Ürün Planlama Çalışma Alanı

Birliğimizin markası olan Amesia Gıda için, şube satışlarının artması, Türkiye’nin her yerine göndermekte olduğumuz kargoların(e-ticaretin) çoğalması ve çalışma alanı yetersizliğinden kaynaklı olarak ek bina kurulmuş ve yeni ürün planlama binasına taşınma işlemleri tamamlanmıştır.

Amesia Gıda kuruluşumuz olan 14.11.2011 tarihinden günümüze markalaşma yolunda büyük bir yol katetmiştir. Tarımsal alanda bölgemizde üretilen bütün ürünlerin kooperatif anlayışından kopmayarak et ürünleri, süt ve süt ürünleri, kuru bakliyat, unlu mamüller, reçel, marmelat çeşitlerini üreten üyelerimizin eşlerinden oluşan Amesia Arı Kadınlar Kooperatifiyle beraber büyük bir mücadele içerisinde çalışılmaktadır.

Birliğimiz yıllar içinde kazanmış olduğu deneyimleriyle, ülkemizde tarımsal üretim yapan ve kooperatifleşmeyi benimseyen bütün kuruluşlara destek olmaya devam edecektir.

Ayrıca ülkemizde tarımsal üretimin pazarlanmasında en büyük sorun olan aracıların ortadan kaldırılmasıyla birlikte üretenden tüketene yöntemiyle tüketicilere doğal ürünlerin ulaştırılmasında örnek bir model oluşmuştur.

Gelecekte en büyük hedefimiz Amesia Gıda markasının diğer büyük markalarla rekabet edebilecek seviyeye gelmesidir.

“Üretenden Tüketene Doğal Ve Kaliteli”