Amasya DSYB - Amesia Et Ürünleri

Amesia Gıda, Amasya DSYB üye işletmelerinin sağlıklı erkek danalarını keserek elde ettiği Kıyma, Kuşbaşı, Bonfile, Antrikot, Kontrfile, Osso Buco, gibi etlerin ve aynı zamanda Sucuk, Kavurma, Pastırma, İşkembe, Paça ve Yaprak Döner gibi kırmızı et ürünlerinin satışlarına devam edilmektedir.

Sağlıklı erkek danaların seçilmesinden et ve et ürünlerinin satışına kadar olan tüm süreç Veteriner Hekimlerimiz, Gıda Mühendislerimiz ve Ziraat Mühendislerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Ürünlerimizin izlenebilirliğini sağlamak amacıyla; kesimini yapığımız tüm hayvanların küpe numaraları, ırkı, yaşı, cinsiyeti, işletme sahibinin adı soyadı, işletme numarası ve köyü kayıt altına alınıp üretim bilgilerini tüketicilerimize sunmaktayız.

Amesia Et ve Et ürünlerinin, Merzifon’da 4, Gümüşhacıköy’de 1, Hamamözü’nde 1, Amasya merkezde 1 olmak üzere toplamda 7 Amesia mağazasında satışı yapılmaktadır. Ayrıca bölgemizde bulunan toplu gıda alımı yapan firmalara, 11 ilde bulunan İstek Özel Okullarına, Hastanelere, Atatürk Orman Çiftliği ve yine anlaşma yaptığımız ilimiz dışında bulunan firmalara soğuk zincir bozulmadan ürünlerimizin sevkiyatı yapılmaktadır.

Ayrıca online satış kanallarımız www.amesia.com, Pazarama, Hepsiburada, Trendyol ve Amazon üzerinden et ürünleri satışlarımız devam etmektedir.

Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının piyasa fiyatlarının üzerindeki fiyatlardan alınarak, üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, “ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı kırmızı ete ulaşabilmelerini sağlamaktır.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”