Amasya DSYB Kaba Yem Satışı

Amasya DSYB, Silaj Paketleme ve Tarım Makine Parkı tarafından 2023 sezonunda hasat edilen kaba yem ve yem kırma ezme tesisinde hazırlanan kesif yemlerin satışına devam etmektedir.

Birliğimizin, her yıl yürüttüğü Sözleşmeli Tarım ile elde edilen silajlık mısırlar, Silaj Paketleme ve Tarım Makine Parkında paketlenerek, üreticilerimizin yıl boyunca kaba yem ihtiyaçlarını sağlamak amacıyla muhafaza edilmektedir. Üreticilerimizin talebi doğrultusunda işletmelerine sevk edilebilen ürünlerin indirme hizmeti de Birliğimiz tarafından verilmektedir.

Aynı zamanda Birliğimiz, Bölgemiz Üreticilerinden Değer Fiyattan Arpa Alımı yaparak Silaj Paketleme ve Tarım Makine Parkında bulunan yem kırma ve ezme tesisinde kesif yem oluşturmaktadır. Birliğimiz işletmelerin kendi yemlerini hazırlamak için ihtiyaç duyduğu yem kırma ve ezme hizmetini de üreticilerimize vermektedir.

Amacımız, yetiştirdiğimiz hayvanların ekonomik şekilde beslenebilmesi için kaba yem ve kesif yem çeşitlerini kaliteli ve yıl boyunca ulaşılabilir şekilde muhafaza ederek en uygun fiyattan üreticilerimize sağlamaktır.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”