Amasya DSYB Saha Personel Toplantısı

Amasya DSYB bünyesinde görev yapmakta olan saha personelleri (Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimleri ve Suni Tohumlama Teknisyenleri), süt birimi, bilgi işlem, il ve ilçe şube sorumluları ile 13.08.2022 tarihinde “Saha Personel Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Birliğimiz Reşat ALTINKAYA toplantı salonunda Birlik Başkanımız Güner ASLAN’ında katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda süt toplama organizasyonu, süt evi denetleme, süt ölçüm denetimi, yem satışları, makina parkı hizmetleri, mısır silajı alım ve paketleme, tohumlamada yaşanan durumlar, rasyon ve danışmanlık hizmetleri, işletme güncelleme, tasarruf tedbirleri, yapılan faaliyetlerde geri dönüş ve sosyal medyanın etkin kullanımı konuları görüşülmüştür.

Amacımız ilimiz hayvancılığının gelişmesine katkı sağlamak için ıslah çalışmalarımızı geliştirerek sürdürmek, Amasya ilinin tüm ilçelerinde bulunan şubelerimizin koordinasyonunu sağlamak, Hizmetlerimizin kalite standardını arttırmaktır.

Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız ile Üye Üreticilerimizin tüm ihtiyaçalarını karşılamak için Birliğimiz çalışmalarına devam etmektedir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”