Genç Çiftçi Ve Kadın Çiftçi Kredisi

Ziraat Bankası Bölgemiz Başkanı Bekir EKEN, Merzifon Ziraat Bankası Şube Müdürü Ömer Cengiz KARAÇIRAK, Çorum DSYB Başkanı Yılmaz KAYA, Amasya DSYB Başkanı Güner ASLAN ve Çorum/Amasya Damızlık Birliklerinin teknik personelleri tarafından Ziraat Bankası’nın gerçekleştirmekte olduğu “Genç Çiftçi Ve Kadın Çiftçi Kredisi” projesi hakkında bilgi alma amacıyla 17.05.2022 tarihinde toplantı gerçekleştirilmiştir.

Tarım alanındaki genç girişimci sayısının artırılması, gençlerin tarımsal üretime yönelik yatırımlarının ve faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla üye üreticilerimiz içerisinde bulunan kadın çiftçilerimize ve genç çiftçilerimize 500.000 TL ye kadar sunulan T.C. Ziraat Bankası kredisi hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Amacımız başta bölgemiz üreticilerinin tarımsal desteklemelerden büyük oranda yararlanabilmeleri için gereken duyuruların yapılması, yayın/broşürlerin hazırlanması, yapılması gereken eğitimler, sertifikasyon ve katılımcı belgelerinin hızlıca başlanılması ve bu sayede bölgemizde tarımsal üretimde yaşanan finans sorununun çözülmesiyle beraber üretimin artırılmasıdır.

“Geleceğin için Üret Türkiye...”