Yonca Hasat Sezonu Hazırlıkları Tamamlanmıştır

Amasya DSYB olarak üyelerimizin kaba yem ihtiyacını karşılamak amacıyla yürütmekte olduğumuz “Sözleşmeli Yonca Ekim” projemizde kullanılacak makine ve alet ekipmanlarımızın bakımı yapılarak sezona hazır duruma getirilmiştir.

Birliğimiz bünyesinde bulunan Ortak Makine Parkındaki Hasat/Harman grubu makinelerinden:

bakımı ve onarımı, çalışmalarımızın aksamaması açısından kendi bünyemizde çalışan ustalarımız ve yetkili servis ustaları tarafından yapılmış ve sezona hazır hale getirilmiştir.

Birliğimiz proje kapsamında alımı yapılan yonca ve diğer kaba yem ürünlerinde fiyat ve ödeme garantisi verilmektedir. Aynı zamanda bu üretim yapan üreticilerimizin de pazarlama sorunu yaşamadan ekonomik gelir elde etmeleri sağlanmaktadır.

Sözleşmeli yonca ekim projemiz kapsamında yıl boyu hasat, biçme, dağıtma, toplama, balyalama ve taşıma işlemleri birliğimiz tarafından yapılmaktadır.

Amacımız, üretim yapan üreticilerimizin büyük ve küçük işletmelerinin, gelecekte üretimin artmasıyla beraber farklı kaba yem ihtiyaçları karşılanırken, gelecekte bölgemizde kaliteli kaba yem sorununun çözülmesine katkı sağlayabilmektir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”