Amesia Et Kesimlerimiz Devam Ediyor

Amesia Gıda, kırmızı et ve et ürünleri satışına Ağustos 2018 yılında başlamıştır. Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danaları Veteriner Hekimlerimiz tarafından kesim öncesi sağlık muayenesinden geçirilmekte ve aşı takvimi kontrol edilerek kesime sevk edilmektedir.

Besi danalarımızın kesimleri uygun şartlarda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından denetlenen kesimhanelerde hijyenik koşullarda yapılmaktadır. Karkaslarımız kesimhanenin soğuk odalarında +4 derecede 24 saat dinlendirilmekte ve Veteriner Hekimlerimizin onayıyla frigofirik araçlarla et işleme entegre tesisine parçalanıp sınıflanarak tabaklı ürün haline getirilmesi için sevk edilmektedir.

Amesia Et ürünlerimizin satışı kendi mağazalarımızda devam ederken, bölgemizdeki toplu tüketim yerlerine, İstanbul’da bulunan özel okullar ve hastanelere yine anlaşma yaptığımız ilimiz dışında bulunan firmalara soğuk hava araçları ile sevkiyatı yapılmaktadır. Ayrıca online satış kanalımız www.amesia.com üzerinden hizmetlerimiz devam etmektedir.

Amacımız Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının piyasa fiyatlarının üzerindeki fiyatlarda kesimini yaparak üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamak, “ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimizin uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı kırmızı ete ulaşabilmelerini sağlamaktır.

Yağsız dana karkas kesim fiyatımız üye üreticilerimiz için 47 TL’dir.

“Geleceğin İçin Üret Türkiye…”