Kadın Eli Kooperatifi Amesia Ziyareti

Amesia Gıda ve Arı Kadınlar Kooperatifinin çalışmalarını yerinde görmek ve fikir alışverişi yapmak amacıyla Gümüşhacıköy Kadın Eli Kadın Kooperatifi üyesi bayanlar tarafından 09.06.2021 tarihinde çarşamba günü birliğimize ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ziyaretçilerimiz Amesia Gıda ekibimiz, Amesia Arı Kadınlar Kooperatifi Başkanı Medine ALKOÇ ve yönetim üyeleri tarafından karşılanmıştır.

Toplantıda Kadın Eli Kooperatifi üretmiş olduğu ürünlerin tanıtımını yapmış, ürün kalitesinin korunması, geliştirilmesi ve bu konuda yaşanması muhtemel sorunlar hakkında Amesia Arı Kadınlar Kooperatifi ile fikir alışverişi gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda ürünlerin Amesia Gıda tarafından pazarlanması konularında iş birliği için değerlendirmeler yapılmıştır.

Amasya DSYB olarak ülkemizde il, ilçe veya köylerinde üretim yapan özellikle kadın üreticilerimizin üretmiş oldukları tarımsal ürünleri aracısız, doğrudan tüketiciye pazarlamak amacıyla kurulacak oluşumları ve kooperatifleri bir yol bir yöntem olarak düşünen insanları; bugüne kadar edindiğimiz bilgiler ve deneyimler ışığında “Know-how?” bilgilerimizi karşılıksız vermeye ve bu konuda her türlü yardımlaşmada bulunacağımızın sözünde durmaya devam ediyoruz.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”