Amasya DSYB Saha Ekibi Toplantısı

Amasya DSYB bünyesinde görev yapmakta olan saha personelleri (Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimleri ve Suni Tohumlama Teknisyenleri), il ve ilçe şube sorumluları ile 26.12.2020 tarihinde yılın son genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Birliğimiz Reşat ALTINKAYA toplantı salonunda Birlik Başkanımız Güner ASLAN önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, buzağı destekleme başvurularında son durum, ikinci dönem işletme güncellemeleri, süt ölçüm denetlemeleri, ilçelerimizdeki süt toplama ağı ve süt evlerinin denetimi, ilçe şubelerimizde ve mevcut sahada yaşanan sorunlar, üreticilerimizin talepleri, yıl sonu anket değerlendirmeleri ve bölgemizde süt üretiminin artırılması konuları tartışıldı.

Amacımız üreticilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda personellerimizin eğitimlerini sağlarken, yaşanan/yaşanacak sorunların ortak çözümlenmesi, çalışanlarımızın sorumlulukları, görevleri, iş/işlemlerimizin sürdürülebilirliğini sağlayabilmektir. Ayrıca tüm çalışanlarımızla birlikte hizmet alanlarımızı genişleterek faaliyetlerimizi bir tarım örgütü anlayışıyla üreticilerimize fayda sağlayacak bir şekilde gerçekleştirebilmektir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”