Birliğimize Amasya Valiliği Ziyareti

Amasya DSYB olarak gerçekleştirmekte olduğumuz faaliyetleri yerinde görmek amacıyla Amasya Valisi Mustafa MASATLI, Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE ve Amasya Millet Vekili Hasan ÇİLEZ tarafından birliğimize 22.09.2020 tarihinde ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ziyaretçilerimiz Birlik Başkanımız Güner ASLAN tarafından karşılanmış olup birlik çalışmalarımız ve Amesia Gıda ürün planlama grubu, e-ticaret, ürün çeşitlerinin incelemesi aynı zamanda Arı Kadınlar Kooperatifinin üretmiş oldukları ürünlerin üretimi, ambalajlanması ve kargolanması konularında bilgiler verilmiştir.

Ayrıca birliğimizin idari birim, süt laboratuvarı, teknik ofisler, bilgi işlem ve muhasebe bölümleri incelenmiş ve sonrasında birlik faaliyet sunumu gerçekleştirilmiştir.

Program sonrasında misafir heyetimizle bünyemizde bulunan Tarım Makine Parkı ziyaret edilmiş ve Makine Parkı çalışanlarımız ile sorumlu personelimiz Emrah YILDIRIM tarafından tarım makine ve ekipmanlarımızın özelliklerinin tanıtımı yapılmıştır.

Birliğimiz 1998 yılı kuruluşundan bu yana üreticilerimizin desteğiyle, sütün yerinde soğutulması, hayvan ıslahı, suni tohumlama, sözleşmeli kaba yem ekim projeleri gibi çalışmalarımız devam ederken markamız olan Amesia ile ürettiğimizi pazarlama alanında markalaşma sağlanmış, gelecekte neler yapılabileceğinin farkında olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edilecektir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”