Birliğimizin Kuruluşunun 22. Yıl Dönümü

Amasya DSYB olarak 14 Temmuz 1998 yılından bu yana ülkemiz tarımsal üretimine ilimiz yetiştiricileriyle beraber destek vermeye devam etmekten gurur duyuyoruz.

Birliğimizin kuruluş amacı mevcut imkânlarla, en az masrafla en yüksek verimi verebilecek süt sığırları yetiştirerek, üreticilerimizin bütçesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.

Misyonumuz: Bölgemizde hayvan ıslahını geliştirerek, kırsal alanda refahın, yaşam kalitesinin ve sürdürülebilirliğin sağlanmasıdır.

Vizyonumuz: Güvenilir ve kaliteli hizmet veren, gelişen teknolojiye ayak uyduran, Türkiye ve dünyadaki benzer kuruluşlara örnek olan, insana ve emeğe hizmet eden saygın bir Birlik olmaktır.

Kuruluşumuzdan bu yana birliğimiz birçok projeler yürütmüş, bunlardan bazıları; 3 Avrupa Birliği projesi, ekonomik yatırımlar projeleri, sözleşmeli yonca ve mısır ekim projeleri gerçekleştirmiş ve her yıl farklı ilçelerimizde suni tohumlama projeleri yürütülmesi sağlanmaktadır.

Üretimin her aşamasında destek vermeyi hedefleyen birliğimiz son yaptığı Avrupa Birliği projesi “Tarım Sektöründe Kayıt Dışı İstihdamın Çözümüne Yenilikçi Yaklaşımlar” ile birçok üretici ailenin sosyal güvenlikten faydalanmasını sağlamış ve bölgemiz için önemli bir markanın “Amesia” ‘nın doğuşuna eşlik etmiştir.

Birliğimiz çalışanlarıyla ve üreticisiyle beraber üretimde görev ve sorumluluğunu bilerek çalışmalarına devam etmektedir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”