www.kultarac.com Yeni Düzenleme

Amasya DSYB olarak başlangıçta üye üreticilerimizin ikinci el tarım makine ve aletlerinin satışını gerçekleştirmek için kurmuş olduğumuz www.kultarac.com web sayfamızda, üye üreticilerimizin mevcut işletmeleri içerisindeki hayvanlarının alış ve satış kolaylığı sağlanması amacıyla web sayfamıza yeni bir düzenleme yapıldı.

Amacımız üyelerimizin satmak istediği ikinci el tarım makine, ekipman veya hayvanlarını aracısız bir şekilde diğer bir üreticimize internet ortamında tanışabilme ve pazarlama kolaylığı sağlamaktır.

Oluşturulan bu web sayfası birliğimiz çalışanları tarafından organize edilmesi sağlanacak olup tarımsal faaliyetlerimiz içerisinde ihtiyaç duyulan bu durumun önümüzdeki yıllarda çok gelişeceği, rağbet göreceği ve üreticilerimize büyük faydalar yaratacağına inanmaktayız.

Üye üreticilerimizin web sayfamızda tarım makine, ekipman ve hayvanlarının yayınlanmasını istemeleri halinde birliğimiz çalışanlarından Oğuzhan ÇELİK (0552 277 53 24), Güray OCAK (0532 794 10 05), Barış Vural (0553 869 09 14) ile iletişime geçerek yayınlanması istenen ekipmanın ya da hayvanın fotoğraflarını ve gerekli olan teknik bilgileri ulaştırmaları gerekmektedir.

“Geleceğin için Üret Türkiye…”