Ortak Tarım Makine Parkı : Lazerli Toprak Tesviye

Birliğimiz bünyesinde Tarım Makine Parkında bulunan Lazerli Toprak Tesviye makinemizde lazer teknolojisi kullanılmaktadır. Genişliği 6 metre olup çift yatarlı ve akordiyon sistemine sahiptir. Bu toprak işleme işini 250 beygir traktör ile sezona başlamış bulunmaktayız.

Lazerli Toprak Tesviye makinesi bölgemizde yeni bitirilen arazi toplulaştırılmalarından sonra ortaya çıkan engebeli arazilerin düzeltilmesi, birleştirilen arazilerin eşit sulanabilir hale getirilmesi, aynı zamanda arazi temizleme işlemlerinde ve arazi yüzeyindeki bitki artıklarının parçalanarak toprağa karıştırılması için kullanılmaktadır.

Ücret bedeli birlik üyesi olan üreticilerimize saatlik 240 TL; birlik üyesi olmayan ve aday üye olan üreticilerimize saatlik 265 TL şeklinde çalışma bedeli belirlenmiştir.

Randevu almak için Makine Parkı görevlilerimizden Emrah Yıldırım’a ait (0532) 131 57 69 numaraya Whatsapp üzerinden üretici ismi, köyü, tarlanın dönüm ve konum bilgileri ulaştırılması dahilinde randevu için dönüş yapılacaktır.