Amesia Tarım Market

Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak süt evlerimize üreticilerimizden gelen talepler üzerine Amesia ürünlerinin kolilerimiz içerisinde günlük kargo dağıtımı yapılacaktır. Kargolarımız gelen talep formlarının birliğe gönderilmesiyle en kısa süre içerisinde koliler halinde, içeriğinde ürün ve faturası ile beraber gönderimi sağlanmakta olup süt araçlarımız ve diğer araçlarımızla üreticinin evine gönderilmesi sağlanarak Amesia Tarım Markette yeni bir uygulama başlamıştır.

Kırsalda yaşayan kadın üreticilerimizin ürünlerini üretmesini sağlarken aynı zamanda yine tüketici olan üreticilerimizin aile mutfak ihtiyaçlarını kendi içimizden karşılamasını sağlamak ve bunu da Amesia aracılığı ile yapmak hizmetin yaygınlaştırılmasını sağlayacaktır.

Amacımız “Yerli malı yurdun malı”, “Üretenden tüketene” sloganıyla tarımsal üretimde en büyük sorun olan pazarlamada çözümler üreterek pazar payımızı genişletmek, daha geniş bir alanda Amesia ürünlerimizin tanınmasını sağlamak, tüketicinin beğenisini kazanmak aynı zamanda e-ticareti aracılığıyla direk tüketiciye ulaşmak ve yine kurumsal gıda firmalarıyla toptan satışlar yapmaktır.