Amesia Et

Amasya DSYB üye işletmelerinde yetiştirilen sağlıklı besi danalarının Amesia gıda olarak kesim ve satışı devam etmektedir. Amesia Gıda olarak perakende satışlarımızla birlikte toptan satışlarımız da hızla büyümektedir. Bölgemizde bulunan birçok restoran, Kafe ve yemekhaneye toptan et satışımız mevcuttur. Ayrıca başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde yemekhanelere, özel okul ve hastanelere güvenli, sağlıklı, takip edilebilir et ürünlerini kargo ile soğuk zincirde ulaştırmakta ve sevkiyat ağını genişletmekteyiz.

Üretici ve hayvan bilgileri ürünlerde etiketle belirtilmektedir. Ürünlerimizin takip ve kontrolleri üretim başlangıcından raflara yerleşene kadar birliğimiz veteriner hekimleri tarafından sağlanmaktadır.

Birliğimizin amacı;

Ülkemizde et de yapılan ithalatı önlemek,

İhtiyaç duyulduğunda üyelerin sadece sütünü almakla kalmayıp, aynı zamanda sağlıklı erkek danalarını piyasa şartlarının üstündeki fiyatlarda keserek üreticinin daha fazla gelir ede etmesini sağlamak,

“ÜRETENDEN TÜKETENE” sloganıyla tüketicilerimize uygun fiyatlı, güvenli, kaliteli ve takip edilebilir sağlıklı et sunmaktır.